Hallo, dag Stylies vriend,

Met een nieuw en ongetwijfeld fantastisch jaar in het verschiet, kan je bij Stylies nu al genieten van een heel aantal nieuwigheden om voor jezelf en je dierbaren te zorgen, zodat jullie vol energie kunnen stralen en enthousiast in nieuwe projecten kunnen vliegen in 2021!

Stylies verwent jou vroeger dan verwacht met een aantal RainPharma producten die jou zullen helpen om goed voor jezelf te zorgen dit eindejaar en volgend jaar.

Om jezelf op al dit leuks te kunnen trakteren, kan je steeds op afspraak bij Stylies terecht voor een privé shopping-momentje! En om zeker te zijn dat je zeker een momentje vindt dat voor jou past, zijn we bovendien elke zondag open tot het einde van het jaar!

Gun jezelf zo intense aandacht voor jezelf en laat Stylies jou daar bij helpen. Maak dus zeker je afspraak op 0477 628 598 of lies@stylies.be! Ik kan niet wachten om je te mogen helpen!

De hele familie stralend en gezond

Ben jij allang helemaal overtuigd van de orthomoleculaire supplementen van RainPharma voor jezelf en voor je hele familie?

Dan hebben we heel goed nieuws voor je, want je kan nu al bij Stylies terecht voor de family packs van de meest populaire RainPharma supplementen zodat jullie doorheen het hele jaar samen voor een optimale gezondheid kunnen gaan. Wees er snel bij want de family packs worden slechts 2x per jaar door RainPharma geproduceerd en bovendien zijn de family packs maar liefst 25% goedkoper in vergelijking met de kleinere verpakkingen! Zo ben je zeker dat je het hele jaar door kan gaan voor je optimale gezondheid aan een voordelige prijs!

Zijn de supplementen nog nieuw voor je en wil je graag je lichaam een verdiend extra steuntje in de rug geven? Op onze blog kon je eerder al over de supplementen lezen en legden we uit hoe voedingssupplementen de gevreesde winterdip kunnen helpen voorkomen
Wil je graag advies op maat over welke supplementen geknipt zijn voor jou? Bel me zeker op 0477 628 598 of maak een afspraak op lies@stylies.be. Zo kunnen we samen een plan op maat maken voor de beste versie van jezelf!

Je kan de volgende family packs vanaf vandaag bij de RainPharma supplementen in onze webshop terugvinden. Zo kan je er meteen invliegen en hoef je niet te wachten tot 2021 om jezelf het allerbeste te gunnen!

  • High Tech AOX family pack – Deze rolls royce onder de anti-oxidanten gaat het oxidatie-proces tegen en pakt dus ook de veroudering in ons lichaam aan.
    High Tech AOX is jouw anti-aging partner.
  • Daily Boost family pack en Mighty Night family packDeze twee beste maatjes geven jouw lichaam alles wat het nodig heeft om optimaal te functioneren. De vitamines en mineralen in deze 2 favorieten, vormen de perfecte aanvulling van je gezonde voedingspatroon.
  • Water Relax Family Pack. De Water Relax laat jouw lichaam relaxen. Het kan helpen bij moeilijke stoelgang en laat jouw spieren ontspannen. Het optimaliseert bovendien de vochthuishouding in je lichaam en ontzuurt het.
  • Dry Energy Family PackDe Dry Energy stimuleert een gezond metabolisme. Het geeft de vetverbranding een duwtje in de rug. Altijd mooi meegenomen, toch?!
  • Dynamic Q10 Family PackDe Dynamic Q10 is een sterke anti-oxidant en bezorgt jou dus een sterk anti-aging effect. Bovendien heeft dit supplement jou de nodige energie zodat jij het voorjaar in kan vliegen.
  • Ultra Omega 3 Family Pack. Omega 3 helpt ons om de ontstekingsprocessen in ons lichaam aan te pakken. Omega 3 is onmisbaar voor een goede gezondheid en het is moeilijk dit om voldoende op te nemen uit onze voeding. Het Ultra Omega 3 supplement is dus een welkom helpend handje.
  • Ook voor de Super C Boost family pack kan je nog steeds bij Stylies terecht. Deze krachtpatser ondersteunt het immuunsysteem en geeft je een boost bij vermoeidheid. Het is het supplement bij uitstek om jezelf te wapenen tegen verkoudheden in de winter.

What else is new?

Naast de family packs zijn er nog 3 nieuwigheden die vroeger dan verwacht zijn aangekomen en zo valt Kerst extra vroeg dit jaar!

Intensive Recovery Wax

De Intensive Recovery Wax is lief voor de door de koude geteisterde huid! Gebarsten en gekloofde handjes (én voetjes) behoren tot het verleden met deze intensief verzorgende wax. Je huid voelt opnieuw zijdezacht aan en is beter beschermd om invloeden van buitenaf te trotseren. Geniet van een zachte huid zonder droge plekken en pijnlijke kloven en barstjes dankzij de Intensive Recovery Wax als jouw maatje.

Moisturising Lip Guard en Expert Lip Repair

Wil jij dit eindejaar lippen die een zeer hoog kusgehalte hebben? Zorg ervoor dat je lippen in topconditie zijn tegen Valentijn en haal nu deze 2 krachtpatsers van RainPharma in huis.

De Moisturizing Lip Guard bezorgt jouw lippen een zachte dagelijkse verzorging met als resultaat verzorgde, zachte en zeer kissable lippen. Dagelijks een dun laagje van deze zachte verzorging beschermt jouw lippen en van de vrolijke geur van sinaasappel kan je enkel maar ontzettend goedgeluimd worden!

De Expert Lip Repair is een intensieve verzorging die jouw beschadigde, droge of gekloofde lippen verzacht en herstelt. De subtiele amandelgeur maakt hem bovendien erg aangenaam in gebruik. De Expert Lip Repair kan je makkelijk ‘s nachts aanbrengen zodat je ‘s morgens onmiddellijk kan genieten van je zachte en herstelde lippen.

Wees welkom!

Wil je graag deze toppers in huis halen? Je kan 24/7 op onze webshop terecht! Wil je liever een woordje uitleg erbij en een advies op maat?

Maak dan zeker je afspraak op 0477 628 598 of lies@stylies.be voor jouw privé shopping-momentje en dat kan in december zelfs op zondag!

Ik kijk er al naar uit jou nog eens te zien!
Lies