Make-up

Stylies kiest voor de 100% minerale make-up van jane iredale

Een prachtig naturelle look zonder chemische troep op je gezicht! Bij Stylies nemen we geen genoegen met minder.

Daarom kozen we voor de 100% natuurlijke, minerale make-up producten van jane iredale. Met deze producten zijn we zeker dat jouw huid beschermd is tegen invloeden van buitenaf, natuurlijk verzorgd is en dat jij de hele dag kan genieten van een luxueuze make-up look die jouw natuurlijke schoonheid in de verf zet.

De producten van jane iredale zijn ontzettend makkelijk in gebruik en dankzij het uitgebreide kleurenaanbod is er voor ieder wat wils. Ze laten jouw huid ademen en verbergen oneffenheden met slechts een kleine hoeveelheid product.

ense aandacht voor jezelf

Jane Iredale’s producten bevatten:

  • Zonbescherming zonder chemische filters
  • Geen synthetische kleur-, bewaar- en geurstoffen
  • Anti-oxidanten van farmaceutische kwaliteit

Maar dat is niet alles! Ze maken je niet enkel mooi, ze zijn ook:

  • Zeer waterbestendig
  • Ontstekingswerend
  • Niet-comedogeen (ze verstoppen je poriën niet)
  • PH neutraal
  • Niet getest op dieren

Het is niet voor niets dat jane iredale een Ecocert label en een erkenning van de Skin Cancer Foundation heeft ontvangen!

Stylies wil ook enkel het beste voor jou en je huid en met de producten van jane iredale zijn we daar zeker van!

Je kan jouw make-up producten online bestellen via de webshop. Wil je advies of meer informatie? Mail me dan zeker op: lies@stylies.be, ik help je met veel passie met jouw gewenste look!

Online bestellen via de webshop of meer informatie? Kies uit de producten in de brochure en prijslijst, mail je bestelling door via het contactformulier, bezoek onze webshop of rechtstreeks naar lies@stylies.be.

Professionele make-up look

 Ben jij op zoek naar iemand die jouw make-up kan verzorgen voor jouw belangrijk moment? Of wil je graag zelf aan de slag maar kan je wat advies gebruiken over technieken en kleuren?

Lies is allround make-up artist en bezorgt jou een professionele, aangepaste make-up look voor elke mogelijke gelegenheid. Ze leert jou ook graag de kneepjes van het vak zodat jij elke dag kan stralen.

Kennismaking & Make-up Advies

Tijdens een sessie van 1 uur leert Stylies hoe je snel en eenvoudig je dagelijkse huidverzorgende make-up aanbrengt. Een verzorgde make-up in jouw kleuren versterkt je uitstraling.

Prijs: 55 Euro incl. BTW

Dag-, Feest- & Fotomake-up

In een sessie van 1 uur maakt Stylies je helemaal op voor een grote dag. En dat volledig in stijl met de rest van je outfit.

Duur: 1 uur Prijs: 50 Euro incl. BTW

Bruidsmake-up

Als bruidje wil jij zorgeloos kunnen stralen op je grote dag! Bruiden (en hun suite) verwennen met een prachtige make-up look die perfect bij jou en je outfit past, is Lies haar grote passie.

Geef jezelf over aan de bekwame handen van Lies die jou als allround make-up artist een prachtige look geeft die jou de stralendste ster van jouw grote dag maakt.

Bruidsmake-up

Proef make-up van 1,5u en bruidsmake-up op de dag van het huwelijk.

Inclusief lippenstift OF gloss.

Prijs: 155 Euro incl. BTW

Voor extra suite dames: 50 Euro pp incl. BTW (2e visagist mogelijk op aanvraag)

Verplaatsingsforfait: 25 Euro incl. BTW + 0,50€/km

Bruidsmake-up Deluxe

Proef make-up van 1,5u en bruidsmake-up op de dag van het huwelijk. Inclusief lippenstift OF gloss + “Lip Drink” voor zoenzachte lippen en “PureMatte” tegen het glanzen.

Prijs: 210 Euro incl. BTW

Voor extra suite dames: 50 Euro pp incl. BTW (2e visagist mogelijk op aanvraag)

Verplaatsingsforfait: 25 Euro incl. BTW + 0,50€/km

Neem zeker eens een kijkje in ons portfolio!

Professionele Fotoshoots

Zoek je een visagiste om aanwezig te zijn bij de voorbereiding van je huwelijk, reclamespot of fotoshoot? Je kan op Stylies rekenen!

Dit zijn onze tarieven:

350€ excl. BTW half dag forfait (4u)
550€ excl. BTW hele dag (8u).  Al die fantastische make-up skills vragen ook energie. Daarom nemen wij een 1/2 uur pauze, om er daarna opnieuw in te vliegen.

Heb je meer van mijn tijd nodig om nog langer te shinen? Geen enkel probleem! Ik reken per bijkomend begonnen uur: 60€ excl. BTW

Voor grote opdrachten werk ik samen met andere visagisten.

Supplement verplaatsingsforfait 25€ excl. BTW + 0,50€/km

Enkele Referenties

Terre Bleue – K.A.V. – K.V.L.V. – Vereniging Ondernemende Vrouwen – San Martino Giovane – Campus Haacht – B&B Het Rooj – June in The City – So Sophie – Signature – Dansstudio Hilde Goyens – BAYER Pharma – Hélène V – HR One group – Altijd Mooi – Tomorrowland VIP MUA – Touch of Gold – Moulin Rouge musical Goes NL – BDO Interim Management – Antwerpse Mode Academie eindejaarsshow en OPERA – Keep It Quiet – Driesmans Sanitair-Keukens-Dressings – Enolah – Vlaamse en Federale Overheid – Absoluut – Verkiezingscampagnes – EQIP – Arvesta – Acerta