Dieetbegeleiding

Sleur je teveel ballast mee? Wil je opnieuw meer energie en zelfvertrouwen? Bij Stylies kan je op elk moment instappen in een persoonlijk traject van professionele dieetbegeleiding.

Wanneer jij er klaar voor bent om terug te gaan voor de beste versie van jezelf, kan Stylies jouw partner zijn naar minder kilo’s, meer energie, meer zelfvertrouwen en een stralende huid.

We werken met de kwalitatieve producten van RainPharma, om zeker te zijn dat jouw lichaam alles krijgt wat het nodig heeft en veilig kilo’s kan verliezen zonder roofbouw te plegen op je lichaam.

We werken met 2 opties:

Smart Nutrition Project

Heb je maar enkele kilo’s te verliezen, maar raak je er maar niet van verlost? Wil je op gewicht blijven? Heb je je even laten gaan en wil je terug controle krijgen over je gewicht? Wil je je energiepeil opkrikken of kan je huid een welverdiende detox gebruiken?

Dan is het RainPharma Smart Nutrition Project (SNP) jou op het lijf geschreven!  

In de SNP box vind je alles wat je nodig hebt om meteen van start te gaan. Een shake en de nodige voedingssupplementen om van je detox een groot succes te maken. Ook een kort woordje uitleg en enkele voorbeeldschema’s. Het is de ideale manier om jezelf dat duwtje in de rug te geven om terug de gezonde richting uit te gaan. 

SNP draait niet om een streng dieet maar wel om de puntjes terug op de i zetten. Dankzij SNP leer je opnieuw voor gezonde gewoontes kiezen.

Een SNP traject kan je op eigen houtje volgen, maar natuurlijk staat Stylies voor je klaar met tips en advies op maat.

Bovendien kan je je SNP box aanvullen met die voedingssupplementen die jij specifiek nodig hebt, laat ons jou hierin zeker begeleiden.

Balance Box

Heb je toch een heel aantal kilo’s te verliezen en ben je super gemotiveerd om je ongezonde gewoontes aan te pakken en je lichaam terug in een gezonde balans te brengen? Dan is de Balance Box net wat je zoekt. Met deze methode boek je snel resultaat en werk je intensief met ons samen om een gezond gewicht te bereiken én te behouden.

We spreken niet over ideale maten, we streven naar een gezond en voor jou houdbaar gewicht. 

Je hebt vast al talloze diëten geprobeerd en soms zakt de moed je in de schoenen om ‘gewoon minder te eten en meer te bewegen’. Met de Balance Box raak je snel en verantwoord verlost van die eerste overtollige kilo’s waardoor je opnieuw de energie krijgt om je ongezonde gewoontes blijvend aan te pakken en je terug lekker in je vel te voelen.

We begeleiden jou intensief doorheen de 3 fasen van het dieet. In de eerste fase bereik je snel jouw gezonde gewicht, met alle nodige ondersteuning. In deze fase combineren we de RainPharma shakes en de juiste voedingssupplementen om jouw lichaam optimaal te begeleiden. Wees gerust, de shakes zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven jouw lichaam wat het nodig heeft én ze komen in tal van lekkere smaken!

Fase 2 draait helemaal om geleidelijk aan overschakelen op een gezond voedingspatroon met échte, onbewerkte voeding.

En tot slot leer je in fase 3 hoe je je nieuwe gezonde gewicht en je nieuwe gezonde gewoontes kan behouden op lange termijn.

Het spreekt voor zich dat wij jou nauw opvolgen in elke fase. Samen werken we aan de beste versie van jezelf want je verdient het om je fantastisch en stralend te voelen.

Voor een traject met de Balance Box is steeds een vrijblijvend intake gesprek nodig.

 Wacht niet tot morgen en begin er vandaag aan! Maak jouw afspraak op lies@stylies of op 0477 628 598 en samen gaan we voor de beste versie van jezelf!