De zomer ligt nu helemaal achter ons, de bladeren beginnen te vallen en de wind en de regen slaan ons om te oren. De dagen worden korter en het licht schaarser. We kunnen er nu echt niet meer om heen, de winter komt eraan. En daarmee gepaard komt vaak die gevreesde winterdip, zeker nu we met z’n allen een pittig Corona-jaar beleven en onze lichaam en geest extra op de proef werden gesteld.

Hoe kan je die vervelende winterdip voorkomen? Door nu te starten in de herfst, want voorkomen is altijd beter dan genezen!

 

Het nut van voedingssupplementen

Natuurlijk blijft het ontzettend belangrijk om je lichaam te voeden met gezonde voeding, zodat je immuunsysteem sterk blijft staan en je lichaam de nodige energie krijgt. Maar je kan ook preventief je lichaam en geest een extra duwtje in de rug geven met de juiste voedingssupplementen, want iedereen verdient een beetje hulp, toch?!

Bij Stylies hebben we gekozen voor de voedingssupplementen van RainPharma omdat zij een heel gamma kwalitatieve, orthomoleculaire voedingssupplementen ontwikkelden ter ondersteuning van het lichaam (én geest). Stylies gelooft net als RainPharma in de holistische aanpak, waarbij je lichaam van binnenuit wordt versterkt en vanbuiten zacht verzorgd. Zo sta jij stralend sterk en kan je vol energie genieten van de winter. 

 

Welke supplementen kiezen om de winterdip voor te blijven?

We geven je graag al enkele tips mee over welke RainPharma supplementen jou dat welverdiende zetje kunnen geven:

 

Vitamine C

Waarschijnlijk een van de bekendste supplementen als we denken aan winterse verkoudheden! De RainPharma Super C Boost draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en ondersteunt het immuunsysteem. Het kan bovendien vermoeidheid verminderen en je cellen beschermen tegen oxidatie. En Super C Boost geeft ook je huid een mooie boost want het stimuleert de aanmaak van collageen, een van de belangrijkste eiwitten die instaan voor de stevigheid van de huid.

Neem zeker eens een kijkje op onze webshop om jouw Super C Boost in huis te halen en jezelf te wapenen tegen de koude dagen.

 

Ultra Omega 3 en Ultra Omega Zen

Omega 3, of visolie, is bekender dan ooit en we kennen ondertussen meer en meer het belang van een goede verdeling tussen Omega 3 en Omega 6 in ons lichaam. Omega 3 gaat de ontstekingen te lijf die Omega 6 teweegbrengt in ons lichaam. Omega 3 is dus onontbeerlijk voor een gezond en sterk lichaam. Het is niet makkelijk om voldoende Omega 3 uit onze voeding te halen en Ultra Omega 3 kan jou hierbij helpen.

Ultra omega 3 en Ultra Omega Zen, zijn zowat tweelingbroertjes. Alleen bevat Ultra Omega Zen erbovenop saffraan, wat echt een natuurlijk antidepressivum is. Saffraan kan helpen bij stress, emotionele belasting, depressie, … en stimuleert een goede nachtrust. Daarom neem je Ultra Omega Zen ‘s avonds in.

Ultra Omega 3 en Ultra Omega Zen versterken je immuunsysteem én verlagen bovendien de kans op hart- en vaatziekten. Met een kleine toevoeging aan je dagelijkse routine, geef je je lichaam dus de kans om sterk te staan!

 

High Tech AOX

Omdat ook goede vetten kunnen oxideren, is het belangrijk om ook een supplement bij te nemen dat het oxidatie-proces en dus de veroudering in ons lichaam vermindert. De 9 verschillende antioxidanten in High Tech AOX neutraliseren de vrije radicalen in ons lichaam. Deze krachtpatser bezorgt jou zo een sterke anti-aging aanpak en helpt je lichaam om veilig afvalstoffen te elimineren. High Tech AOX helpt jou bovendien bij overmatige stress en emotionele belasting.

 

MOOD

Mood geeft jou pure energie in 1 klein zakje per dag! Mood bevat ginseng, rhodiola rosea, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, carnitine, glutamine, taurine, inositol en choline. 1 zakje per dag in een kuur van 14 dagen, bevordert de goede werking van het zenuwstelsel, vermindert vermoeidheid, verbetert het concentratievermogen én je krijgt er nog een mooiere huid van ook! Je kan jouw doosje pure energie vinden in onze webshop.

 

Winterhanden

Ook je huid en vooral de huid van je handen krijgt het in de herfst en winter hard te verduren. En nu zeker omdat we onze handen de hele dag door wassen en ontsmetten. Met de koudere temperaturen, komen ook vaak de kloofjes terug de kop opsteken.

Gun je huid het beste en voorkom schilferende, gekloofde, droge handen! Door je handen te verzorgen met de zachte, natuurlijke producten van RainPharma bescherm je de natuurlijke balans van je huid en met de natuurlijke handcrèmes voed je je huid en bescherm je haar tegen harde invloeden van buitenaf. Op onze Stylies webshop kan je terecht voor tal van toppers voor je handen.

 

Plan op maat

Een weldoordacht plan van aanpak met de juiste supplementen kan je net dat extraatje bieden om preventief te werk te kunnen gaan zodat die winterdip gewoon nooit een kans krijgt!

Bij Stylies kan je natuurlijk steeds terecht voor een plan op jouw maat. Bel ons dus zeker eens op 0477 628 598 (link!) en samen zorgen we ervoor dat jij stralend en bruisend van energie van de winter kan genieten! Laat die winterwandelingen maar komen!

 

Veel warms,

 

Lies