Ook al is het belangrijk om voldoende zonlicht te krijgen – al is het al maar omdat het ons zo goed gezind maakt – we weten allemaal dat de zonnestralen ook schadelijk zijn voor onze huid.

Daarom is het belangrijk om je huid steeds goed te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Ook als je niet languit op een strandstoel ligt te zonnen, zoals op een gewone zonnige en zelfs bewolkte dag! 

Wat zijn UVA en UVB stralen?

Zonlicht bestaat uit UVA en UVB, waarbij UVA zo’n 95% voor z’n rekening neemt en UVB 5%. Doordat de UVA stralen diep tot in de huid doordringen, staan de UVA stralen in voor huidveroudering. De A in UVA staat dan ook voor ‘Aging’.

De UVB stralen dringen dan wel minder diep door in de huid, het zijn deze stralen die zonnebrand veroorzaken. De B in UVB staat dan ook voor ‘Burning’.

Het is dus belangrijk om je dagelijks zowel tegen UVA en UVB voldoende te beschermen! Ook op bewolkte of mistige dagen en zelfs achter glas. Want UVB stralen worden dan wel tegengehouden door glas, UVA stralen kunnen wél door glas heen.

En nu het goede nieuws!

Om jezelf optimaal te beschermen tegen zowel veroudering door UVA en schade door UVB, heb je een spreedspectrum bescherming nodig. En wij hebben hiervoor het beste in huis om jouw huidje optimaal te beschermen!

De RainPharma Natural Daylight Defence geeft jou een natuurlijke, minerale bescherming tegen UVA en UVB. Een minerale filter beschermt veilig tegen de zon, want deze dringt niet door in de huid in tegenstelling tot de chemische filters! Zo ben je zeker van een natuurlijke en veilige aanpak.

De jane iredale POWDER-ME SPF 30 BRUSH. Een droge en fysieke breedspectrum SPF 30 bescherming voor je gelaat, lichaam en hoofdhuid. Hij beschermt jouw huid en geeft jou een mooie zomerse make-up look in 1 klap! Dit losse mineraal zonnepoeder met SPF30 is ideaal als foundation op een zonnige dag of je kan hem over je make-up dragen. Breng hem aan ‘als een slang’ over je huid (tip: check zeker onze instagram waar we je tonen hoe je onze producten het allerbeste gebruikt) en werk af met de Hydration and Fixation spray om je product goed te fixeren en je huid te hydrateren.

Bescherming van binnenuit

Jezelf beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon doe je niet enkel door te smeren. Je kan je lichaam ook wapenen en versterken tegen veroudering van binnenuit dankzij de juiste orthomoleculaire supplementen. We zetten ze even voor je op een rijtje zodat jij versterkt kan genieten van de buitenlucht!

Ultra omega 3

Omega 3 gaat ontstekingen te lijf in ons lichaam en zorgt voor soepele, sterke cellen. Omega 3 is dus onontbeerlijk voor een gezond en sterk lichaam

High Tech AOX

Dit supplement vertraagt het oxidatie-proces en dus de veroudering in ons lichaam. De 9 verschillende antioxidanten in High Tech AOX neutraliseren de vrije radicalen in ons lichaam. High Tech AOX is ook jouw bondgenoot tegen zonne-allergie!

AAP (Anti-aging Powder)

Met dit compleet en natuurlijk anti-aging poeder bescherm jij je lichaam tegen vroegtijdige veroudering, geef jij je huid alle nodige steun om zichzelf te herstellen en te stralen van binnenuit!

Super C Boost

Vitamine C is een immuunsysteem-versterker, maar dat wist je al! Maar deze superheld stimuleert ook de aanmaak van collageen in je huid en versterkt haar van binnenuit!

Daily Boost en Mighty Nine

2 complete supplementen die jouw lichaam die belangrijke vitaminen en mineralen geven zoals zink, magnesium en B-vitaminen die het nodig heeft om sterk te staan. Deze 2 superhelden bezorgen jou een sterke en stralende huid!

 

EHBVV – Eerste hulp bij Verbrande Vellekes

Ondanks al je voorzorgsmaatregelen, ben je toch verbrand door de zon? Happens to the best, maar het is wel belangrijk om je huid goed te gaan verzorgen zodat ze zich optimaal kan herstellen. 

Eerst en vooral ga je dat arme velleke gaan afkoelen en dat kan je best doen met een groene superheld! Het Charming Broccoli Seed Mask en de Fascinating Broccoli Seed Oil zijn jouw beste maatjes om die geteisterde huid af te koelen en te kalmeren. Je voelt al meteen de verlichting en afkoeling!

En na de afkoeling ga je je huid intens hydrateren en haar dorst lessen! Met de Sacred Seven Body Repair Oil bijvoorbeeld geef je je huid al het beste wat de natuur te bieden heeft om optimaal te herstellen. Oh en hij ruikt ook nog eens heerlijk!

Zorg dus goed voor je huid, ze moet nog een leven lang mee! Zo kan jij veilig en beschermd genieten van heerlijk zonnige dagen!

Wil je graag bijkomend advies, een aanpak op maat van jouw vraag?

Kom langs bij Stylies, wij staan met al onze aandacht voor je klaar!