Met de zomer in aantocht, is het weer tijd om de papa’s in de watten te leggen! Wil je dit jaar wel eens iets anders dan een stropdas, een paar sokken of een speciaal biertje? Ga dan voor  een gezond, natuurlijke geschenkje waarvan papa’s huid helemaal blij gaat worden! We zetten een paar tips voor je op een rijtje:

Sterke, verzorgde handen

Die hardwerkende handen van de papa’s verdienen een extra zachte verzorging en bescherming omdat ze altijd voor ons in de weer zijn. Geef hem dus een setje cadeau waarin hij alles vindt voor streelzachte en verzorgde handen. Met de It’s in your hands handset bijvoorbeeld heeft papa alles wat hij nodig heeft om in een handomdraai zijn handen in optimale conditie te houden.

Een zachte verzorgde baard

Is de papa die jij in de watten wilt leggen de trotse eigenaar van een baard? Een lange of korte baard, elke baard verdient een goede verzorging. Met een heel klein beetje Sacred Seven Body Repair Oil wordt papa’s baard streelzacht, soepel en gehydrateerd, met een mooie natuurlijke glans!

Is je papa niet zo’n fan van een baard en wil je hem een natuurlijke manier van scheren cadeau doen? Geef hem dan zeker de Advanced Precleanser cadeau om zijn huid goed voor te bereiden en om het scheren vlot te laten verlopen en de Dedicated Face Wash die hij dan als natuurlijk scheerschuim kan gebruiken! Voor een zacht en natuurlijk babyvelleke!

Zalig douchen

Wat is er zaliger na een drukke dag dan een verkwikkende en verfrissende douche? Geef deze vaderdag een heerlijk Skin Wash cadeau waarmee papa vrolijk en verzorgd aan de dag kan beginnen of rustig de dag kan afsluiten!

De SkinWash Peppermint bijvoorbeeld om de dag meteen goed en vol energie te starten! Onze Every Body Happy gift set bevat dan weer alles om van dat welverdiende douchemoment een echt verwenmomentje te maken: de Skin Wash Eucalyptus en Lemongrass, Liu’s Magic Sponge en de Body Wonder Towel om alle plekjes goed te bereiken en die Skin Wash heerlijk te laten schuimen!

Makkelijke hydratatie

Het moet meestal vooruit gaan bij onze papa’s! Maar hun velleke verdient ook de beste verzorging, toch? Omdat papa’s meestal niet het geduld hebben om zichzelf uitgebreid te gaan insmeren met body lotion, maar hun huid ook de nodige aandacht nodig heeft, is de RainPharma After Oil het ideale douchemaatje van alle drukbezette papa’s (en iedereen in feite!).

Na een verkwikkende douche met zijn favoriete geur, gewoon even After Oil aanbrengen, kort naspoelen en droogdeppen en papa is klaar om in de dag te vliegen!

Een verzorgde, gevoede huid was nooit makkelijker dan met de After Oil en deze is dan niet zonder reden de grote RainPharma publiekslieveling! Hij is verkrijgbaar in heerlijke geuren en in voordelige Sun Set!

All in one

Wil je papa een echt verwenmomentje gunnen en hem alles in 1 klap geven om goed voor zichzelf te zorgen? Kies dan voor onze Singing in the Rain shower set. Deze bevat echt alles wat je nodig hebt om te starten met de natuurlijke verzorging van huid en haar! Een Skin Wash Lemongrass en de Classic After Oil met ook nog de Classic Shower Scrub. Maar ook de Pure Shampoo en Authentic Conditioner voor glanzend gezond haar en een kalme hoofdhuid. De Dedicated Face Wash en Brightening Face Scrub voor een verzorgde snoet. En natuurlijk de Body Wonder Towel om het moment compleet te maken!

Een complete en handige gift set dus die alle papa’s meteen vlot op weg zet!

Wil je graag een vaderdagcadeautje op maat samenstellen? Spring dan zeker binnen in de Stylies Pop-Up tijdens ons openingsweekend op 10 en 11 juni! Net op tijd voor vaderdag 🤩

We zien je graag in onze Pop-Up!