Bij Stylies zitten we nooit stil om ons assortiment steeds aan te vullen met die producten waarvan we weten dat ze jou gaan helpen op weg naar de beste versie van jezelf.

Daarom zijn we zo enthousiast om jou kennis te laten maken met de Glow Time Sticks, de nieuwste toppers in ons jane iredale make-up gamma en jou te kunnen laten meegenieten van een fantastische stunt van RainPharma en Goed Gevoel Magazine: de Shake It Up Box.

Een stralende gloed op je snoet

Maak kennis met de Glow Time Sticks van jane iredale en gun jezelf een stralende look!

Wil jij snel en makkelijk met 1 enkel product een mooie look bereiken? Dan zijn de Glow Time Sticks het ideale maatje voor jouw make-up tas. Ze zijn zeer snel en makkelijk om aan te brengen, zodat je snel de deur uit kan. Gun jezelf een digiproof look net voor je zoom meeting of ga voor een snelle touch-up voor je binnenkort met je collega’s na een drukke werkdag samen een terrasje gaat doen.

Je bereikt in een handomdraai een snelle, natuurlijke make-up look die je bovendien makkelijk kan blenden als je gaat voor een zachter resultaat.

Bespaar jezelf gedoe met poeder en blush want met 1 product bereik je een prachtige glow.

  • De Glow Time Highlighter sticks doen jouw gelaatskenmerken mooi uitkomen en bezorgen jou een stralende gloed. Ze komen in 3 verschillende highlighter tinten.

  • De Glow Time Blush sticks laten jouw wangen stralen met een gouden gloed. De Blush sticks komen in maar liefst 5 verschillende tinten.

Bovendien zijn de Glow Time Sticks geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige. Er is dus voor elk huidje wat wils! 

De producten van jane iredale maken jou trouwens niet enkel mooi, ze verzorgen tegelijk ook je huid. De Glow Time Sticks hydrateren jouw huid, maken fijne lijntjes zachter en verminderen roodheid. Dankzij de Mica in de formule bereik je een mooie gouden glans omdat het licht weerspiegeld wordt en je teint helderder wordt. Zo ben je steeds foto-klaar en ready to go!

Deze nieuwste jane iredale toppers bezorgen je meer glans, kleur en gloed!

En we kunnen allemaal wat extra sparkle gebruiken in ons leven, toch?!

Natuurlijk zoals steeds bij de producten van jane iredale, mag je er zeker van zijn dat ook deze producten volledig natuurlijk zijn en vrij van schadelijke chemische stoffen.

Bestel jouw Glow Time Sticks vanaf nu in onze webshop of maak een afspraak bij Stylies in Linden en ga voor die onweerstaanbare glow!

Twijfel je over welke kleur het beste bij jouw gelaat past? Heb je wat vragen over dit fantastische product? Bel me gewoon op 0477 628 598! Als gediplomeerde make-up artist sta ik je met veel passie bij zodat jij kan stralen!

Shake It Up!

Je kan je huid ook van binnenuit laten stralen door je lichaam goed te verzorgen en bijvoorbeeld een detox te gunnen. En daarvoor hebben wij het perfecte hulpmiddeltje voor jou! Volgende maand kan je bij Goed Gevoel magazine de Shake It Up Box van RainPharma scoren voor maar 14,80 euro extra!

Maar omdat wij zeker willen zijn dat je van deze actie kunt genieten, kan je jouw Shake It Up Box nu al pre-orderen in onze webshop!

De Shake It Up Box bevat maar liefst al de 16 verschillende smaken van de RainPharma shakes in handige portiezakjes! Zo kan je echt alle smaken eens uitproberen en ontdekken welke jij de allerbeste vindt.

Bovendien vind je in de box ook de handige RainPharma shaker en een korte handleiding zodat je meteen aan de slag kan.

Pre-order nu jouw Shake It Up Box en Goed Gevoel magazine in onze webshop en geniet vanaf 19 mei van jouw box vol met shakes!

Waarom een shake?

De RainPharma shakes kunnen jou ondersteunen naar meer energie, een gezonde stralende huid en enkele kilootjes minder. Maar je kan ze ook perfect integreren in je gezonde levenswijze als gezond, lekker, snel en eiwitrijk tussendoortje.

Ook sporters en vegetariërs kunnen veel baat halen uit een dagelijkse shake voor spierbehoud en als aanvulling voor een voldoende dagelijkse eiwitinname.

En dan komt de Shake It Up Box wel heel goed van pas!

 => Wist je trouwens dat je bij Stylies op elk moment kan instappen in een traject naar een lichtere versie van jezelf met het Smart Nutrition Project of het Balance Box Program?

Heb je je niet aangemeld voor de groepsdetox en heb je toch beetje spijt dat je niet meedoet? Niet erg, je kan altijd instappen!

Bel me op 0477 628 598! Ik help je graag!

Heb je vragen? Twijfel je of het Smart Nutrition Project of Balance Box Program iets voor jou is? Met de Shake It Up Box kan je al eens proeven en voor al je vragen kan je natuurlijk bij Stylies terecht op 0477 628 598.

Mag ik jou binnenkort helpen stralen?

Warme groetjes

Lies