over Lies

Hey! Wat leuk jou hier te ontmoeten!

Ik stel mezelf graag even kort aan je voor en ik kan niet wachten om jou te leren kennen.

Ik ben Lies en trotse mama van 3 toppers, Hanna, Henrik en Frederik. Viervoeter Tommeke huppelt ook vrolijk door onze levens en maakt van elke dag een heerlijke dag!

Mijn passie om mensen oprecht te helpen om vol zelfvertrouwen te stralen, met een gezonde huid in perfecte balans, was de drijfveer om in 2007 mijn eigen zaak Stylies op te starten in Linden. 

Al vanaf het begin kan je bij Stylies terecht voor kleur- en stijladvies en personal shopping. Ik volgde bovendien opleidingen in onder andere New York en Antwerpen en kan zo mijn klanten op hun mooist maken als all-round make-up artist.

En om zeker te zijn dat ik mijn klanten steeds de allerbeste service kan bieden en hen kan bijstaan met de meest recente ontwikkelingen en trends, blijf ik me steeds bijscholen.

Bij Stylies word je als klant verwend in een rustgevend kader. Het is mijn missie om jou te laten genieten en daarvoor neem ik uitgebreid mijn tijd, zodat ik jou optimaal kan adviseren door diepgaand te luisteren naar jouw vraag of probleem.

Stylies staat voor oprechte aandacht, respect en empathie.  

Je kan bij mij terecht voor make-up voor speciale gelegenheden maar evengoed voor workshops waarbij je zelf leert om jouw natuurlijke schoonheid prachtig in de verf te zetten.

Ik begeleid jou graag naar een optimale gezonde huid en een gezond gewicht, met stralende resultaten op korte en lange termijn.

Daarom dat ik heb gekozen voor de 100% minerale make-up producten van Jane Iredale en de natuurlijke no-nonsense producten van RainPharma. Ook voor heerlijke kruidenthees van Les 2 Marmottes kan je bij Stylies terecht.

Ik geef jou graag advies over welke producten ideaal zijn voor jouw huid en hoe jij deze thuis optimaal kan gebruiken.

Ik kijk er naar uit om ook jou te mogen begeleiden naar de beste versie van jezelf!

 

Tot binnenkort bij Stylies?

Wil je graag meer weten over Stylies?

Contacteer Lies vrijblijvend voor meer informatie.