Over Stylies

Lies Amssoms

Ik ben Lies, vrouw van John en mama van Hanna, Henrik en Frederik (en viervoeter Tommeke).

Uit mijn passie voor harmonie en mooie dingen groeide in 2007 een eigen zaak in Linden, Stylies.

Aanvankelijk hielp ik mijn klanten met kleur- en stijladvies en personal shopping en gaf ik opleidingen voor een Belgisch kledingmerk.

Ondertussen ben ik onder andere in New York en Antwerpen afgestudeerd als all-round make-up artist en hairstylist. Ik school me voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken.

Vandaag wil ik namelijk vrouwen op een aandachtige, respectvolle en empathische manier verwennen. In een rustig en mooi kader neem ik de tijd om te luisteren en adviseren. Door hen er mooi en gezond te laten uitzien wil ik ervoor zorgen dat ze zich goed voelen en zelfzekerder worden. Zo kunnen ze sterker in het leven staan met een uiterlijk dat die zelfzekerheid weerspiegelt.

Daarom maquilleer ik niet alleen voor gelegenheden en fotoshoots, maar geef ik ook workshops om jezelf te leren maquilleren en verzorgen.

Uiteraard kan je al de producten waar ik mee werk ook bij mij kopen.

Zalige verwenproducten zonder schadelijke bestanddelen die ook op lange termijn opbrengen: Stylies is in Lubbeek de exclusieve verdeler van de 100% minerale make-up lijn van jane iredale en de natuurlijke no-nonsense producten van Rainpharma.

Wil je graag meer weten over Stylies?

Contacteer Lies vrijblijvend voor meer informatie.