Spring Shopping Days 18-19-20.03.2021

Dit jaar vieren we het begin van de lente op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20.03.2021. Krijg uitzonderlijk 21% korting op al jouw favoriete RainPharma producten. Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start op 21.03.2021!

Meer informatie?

Stylies, intense aandacht voor jezelf, zorgt graag voor jou zodat jij die stralende versie van jezelf kan zijn met de mooiste huid en de juiste look. Vandaag en morgen.
Wij nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze expertise en samen met jou de juiste oplossing te vinden voor jouw huidtype.
Stylies in Lubbeek is de exclusieve verdeler van de 100% minerale make-up lijn van jane iredale, de natuurlijke no-nonsense producten van RainPharma, de wonderlijke thees van Les 2 Marmottes, de gezonde chocolade van Chocolate Essentiel en Sun Skincare van Skin by Dings. En daar zijn we trots op!

Bel ons en wij geven graag meteen een woordje uitleg.  

Lies Amssoms
Eekhoornlaan 6a, 3210 Linden (Lubbeek), parkeren voor de deur
0477 628 598 – lies@stylies.be

webshop.stylies.be

lies aan desk

Stylies helpt vrouwen aan een stralende huid en een verzorgd voorkomen om zo hun natuurlijke schoonheid te onderstrepen. Intense aandacht voor jezelf!

Wij verdelen alleen onafhankelijk gekozen producten waar we zelf onvoorwaardelijk fan van zijn. Omwille van de heerlijke texturen, de zalige geuren en vooral ook omwille van de no-nonsense aanpak met pure ingrediënten zonder chemische toevoegingen.

Een gezonde huid straalt namelijk van binnenuit. En precies die bijzondere ‘glow’ verkrijg je alleen met producten die gezond zijn voor jezelf én het milieu.

Om vrouwen meer zelfzekerheid te schenken organiseert Stylies ook make-up sessies en workshops. Daar worden technieken aangeleerd om van elke dag een mooie dag te maken.

100% natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen

Niet  getest op dieren, dus bewust niet exporteerbaar naar landen waar dierproeven verplicht zijn

100% no-nonsense goede verzorging, zonder mirakelverhalen

Body and skin care

Stylies staat voor 100% achter de aanpak van Rainpharma

Een Belgisch no-nonsense merk dat op verantwoorde manier zalige verzorgingsproducten creëert voor huid, gelaat en haar. Rainpharma wil van elk badkamermoment een verwenmoment maken. En dat zonder chemische toevoegingen of ballast voor het milieu.

Stylies is helemaal weg van die eerlijke aanpak: de beloftes zijn realistisch en de heerlijke geuren en zalige texturen overtuigen helemaal vanzelf.

Op zoek naar een cadeau? De mooie verpakkingen en geschenksets verrukken iedereen die houdt van luxe, puurheid en verwennerij. intense aandacht voor jezelf

 

 • Respect voor de natuurlijke kracht van de huid
 • Zonder agressieve zuren of synthetische stoffen
 • Huidverbetering op lange termijn

Dieetbegeleiding

Sleur je teveel ballast mee? Wil je opnieuw meer energie en zelfvertrouwen? Bij Stylies kan je op elk moment instappen in een persoonlijk traject van professionele dieetbegeleiding.

Wanneer jij er klaar voor bent om terug te gaan voor de beste versie van jezelf, kan Stylies jouw partner zijn naar minder kilo’s, meer energie, meer zelfvertrouwen en een stralende huid.

We werken met de kwalitatieve producten van RainPharma, om zeker te zijn dat jouw lichaam alles krijgt wat het nodig heeft en veilig kilo’s kan verliezen zonder roofbouw te plegen op je lichaam.

We werken met 2 opties:

Smart Nutrition Project

Heb je maar enkele kilo’s te verliezen, maar raak je er maar niet van verlost? Wil je op gewicht blijven? Heb je je even laten gaan en wil je terug controle krijgen over je gewicht? Wil je je energiepeil opkrikken of kan je huid een welverdiende detox gebruiken?

Dan is het RainPharma Smart Nutrition Project (SNP) jou op het lijf geschreven!  

In de SNP box vind je alles wat je nodig hebt om meteen van start te gaan. Een shake en de nodige voedingssupplementen om van je detox een groot succes te maken. Ook een kort woordje uitleg en enkele voorbeeldschema’s. Het is de ideale manier om jezelf dat duwtje in de rug te geven om terug de gezonde richting uit te gaan. 

SNP draait niet om een streng dieet maar wel om de puntjes terug op de i zetten. Dankzij SNP leer je opnieuw voor gezonde gewoontes kiezen.

Een SNP traject kan je op eigen houtje volgen, maar natuurlijk staat Stylies voor je klaar met tips en advies op maat.

Bovendien kan je je SNP box aanvullen met die voedingssupplementen die jij specifiek nodig hebt, laat ons jou hierin zeker begeleiden.

Balance Box 

Heb je toch een heel aantal kilo’s te verliezen en ben je super gemotiveerd om je ongezonde gewoontes aan te pakken en je lichaam terug in een gezonde balans te brengen? Dan is de Balance Box net wat je zoekt. Met deze methode boek je snel resultaat en werk je intensief met ons samen om een gezond gewicht te bereiken én te behouden.

We spreken niet over ideale maten, we streven naar een gezond en voor jou houdbaar gewicht. 

Je hebt vast al talloze diëten geprobeerd en soms zakt de moed je in de schoenen om ‘gewoon minder te eten en meer te bewegen’. Met de Balance Box raak je snel en verantwoord verlost van die eerste overtollige kilo’s waardoor je opnieuw de energie krijgt om je ongezonde gewoontes blijvend aan te pakken en je terug lekker in je vel te voelen.

We begeleiden jou intensief doorheen de 3 fasen van het dieet. In de eerste fase bereik je snel jouw gezonde gewicht, met alle nodige ondersteuning. In deze fase combineren we de RainPharma shakes en de juiste voedingssupplementen om jouw lichaam optimaal te begeleiden. Wees gerust, de shakes zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven jouw lichaam wat het nodig heeft én ze komen in tal van lekkere smaken!

Fase 2 draait helemaal om geleidelijk aan overschakelen op een gezond voedingspatroon met échte, onbewerkte voeding.

En tot slot leer je in fase 3 hoe je je nieuwe gezonde gewicht en je nieuwe gezonde gewoontes kan behouden op lange termijn.

Het spreekt voor zich dat wij jou nauw opvolgen in elke fase. Samen werken we aan de beste versie van jezelf want je verdient het om je fantastisch en stralend te voelen.

Voor een traject met de Balance Box is steeds een vrijblijvend intake gesprek nodig.

 Wacht niet tot morgen en begin er vandaag aan! Maak jouw afspraak op lies@stylies of op 0477 628 598 en samen gaan we voor de beste versie van jezelf!

Make-up

Stylies kiest voor de 100% minerale make-up van jane iredale

Geen chemicaliën op je gezicht maar natuurlijke verwenproducten die je huid verzorgen en de hele dag mooi blijven. Met haar luxueuze make-up wil Jane Iredale ieders natuurlijke schoonheid benadrukken en deze tegelijkertijd beschermen voor invloeden van de buitenwereld.

Wat Stylies vooral aanspreekt bij jane iredale zijn de prachtige pigmenten en het grote gebruiksgemak. Vrouwen voelen zich onmiddellijk comfortabel met het resultaat dankzij de ruime kleurkeuze en het aangename gevoel van de make-up. intense aandacht voor jezelf

Jane Iredale’s producten bevatten:

 • Zonbescherming zonder chemische filters
 • Geen synthetische kleur-, bewaar- en geurstoffen
 • Anti-oxidanten van farmaceutische kwaliteit

Alle producten zijn makkelijk en snel aan te brengen, én

 • Dekken oneffenheden met weinig product
 • Hechten uitstekend
 • Laten de huid ademen
 • Beletten transepidermaal vochtverlies
 • Zijn zeer waterbestendig

Ze maken mooi, maar zijn ook:

 • Ontstekingswerend
 • Niet-comedogeen
 • Neutraal in PH
 • Niet getest op dieren

Dankzij al deze eigenschappen ontving Jane Iredale:

 • Een Ecocert label
 • Erkenning van de Skin Cancer Foundation

Online bestellen via de webshop of meer informatie? Kies uit de producten in de brochure en prijslijst, mail je bestelling door via het contactformulier, bezoek onze webshop of rechtstreeks naar lies@stylies.be.

Lies van Stylies is allround make-up artist en maquilleert dames graag voor elke mogelijke gelegenheid.

Kennismaking & Make-up Advies

Tijdens een sessie van 1 uur leert Stylies hoe je snel en eenvoudig je dagelijkse huidverzorgende make-up aanbrengt. Een verzorgde make-up in jouw kleuren versterkt je uitstraling. Prijs: 55 Euro

Dag-, Feest- & Fotomake-up

In een sessie van 1 uur maakt Stylies je helemaal op voor een grote dag. En dat volledig in stijl met de rest van je outfit. Duur: 1 uur Prijs: 50 Euro + valse wimpers: 15 Euro

Bruidsmake-up

Lies van Stylies is ook allround make-up artist en hairstylist. Bruiden en hun suite opmaken en verwennen is een van haar passies.

Bruidsmake-up

Proef make-up van 1,5u en bruidsmake-up op de dag van het huwelijk.

Inclusief lippenstift OF gloss.

Prijs: 155 Euro

Voor extra suite dames: 50 Euro pp (2e visagist mogelijk op aanvraag)

Verplaatsingsforfait: 25 Euro + 0,50€/km

Bruidsmake-up Deluxe

Proef make-up van 1,5u en bruidsmake-up op de dag van het huwelijk. Inclusief lippenstift OF gloss + “Sugar & Butter” voor zoenzachte lippen en “PureMatte” tegen het glanzen.

Prijs: 210 Euro

Voor extra suite dames: 50 Euro pp (2e visagist mogelijk op aanvraag)

Verplaatsingsforfait: 25 Euro + 0,50€/km

Hairstyling

Lies van Stylies is ook hairstylist en creëert de mooiste kapsels:

Stylen van het kapsel, opsteekkapsel/krul/stijltang op droog haar, dat liefst de dag voordien gewassen werd.

Duur 1u – Prijs 50€

Voor speciale gelegenheden raadt Stylies aan om het kapsel tijdens een proefsessie te testen.

Stylies - Hairstyling

Workshops

Omdat Stylies zoveel belang hecht aan het verwennen en in de watten leggen van haar klanten, brengen we graag onze kennis over. intense aandacht voor jezelf

Wil je zelf de juiste make-up mooi leren aanbrengen, handige technieken leren en ondervinden hoe je je gelaat moet verzorgen? Boek dan vandaag een workshop voor jezelf en/of je vriendinnen.

Voor extra plezier en verwennerij kan je de workshops ook als arrangement boeken:

FRUIT & JUICE”  8€pp extra

Nuts – Healthy crackers & BOOZE” 12€pp extra

Privé Workshop Leren Maquilleren

Je krijgt gedurende 1,5 à 2u privé-les over welke kleuren en producten het beste bij jou passen en je leert hoe je jouw make-up aanbrengt.

Prijs: 95 Euro

Duo Workshop Leren Maquilleren

Breng een tweede persoon mee en kom samen gedurende 2,5u ontdekken welke kleuren en producten bij jullie passen. Ik leer je hoe je zelf je make-up het best aanbrengt.

Prijs: 65 Euro per persoon

Groep Workshop Leren Maquilleren

Kom een groepsles volgen met maximaal 4 personen. Leer gedurende 2,5 à 3u welke kleuren en producten je het best gebruikt en hoe je ze aanbrengt.

Prijs: 55 Euro per persoon

Groep Workshop Huidverzorging

We kijken samen hoe jij je huid verzorgt.

We nemen chemische agressieve ingrediënten onder de loep en bekijken welke plantaardige producten jou een zachte en stralende huid bezorgen.

Je gaat zelf aan de slag en leert in een 6-stappen plan hoe je je huid kan verzorgen.

Deze workshop duurt 2,5u en kost 35€pp. Max 4 personen.

Professionele Fotoshoots

Zoek je een visagiste/hairstyliste voor je huwelijk, reclamespot of fotoshoot? Stylies helpt je graag.

250€ half dag forfait (4u)
500€ hele dag (8u)
1/2 uur pauze!

Per bijkomend begonnen uur: 60€

Voor grote opdrachten werk ik samen met andere visagisten.

Supplement verplaatsingsforfait 25€ + 0,50€/km

Hairstyling

Stylen van het kapsel, opsteekkapsel, krul & stijltang op droog en gewassen haar (liefst dag voordien).

Duur 1u – Prijs 50€   

Enkele Referenties

Terre Bleue – K.A.V. – K.V.L.V. – Vereniging Ondernemende Vrouwen – San Martino Giovane – Campus Haacht – B&B Het Rooj – June in The City – So Sophie – Signature – Dansstudio Hilde Goyens – BAYER Pharma – Hélène V – HR One group – Altijd Mooi – Tomorrowland VIP MUA – Touch of Gold – Moulin Rouge musical Goes NL – BDO Interim Management – Antwerpse Mode Academie eindejaarsshow en OPERA – Keep It Quiet – Driesmans Sanitair-Keukens-Dressings – Enolah – Vlaamse en Federale Overheid – Absoluut – Verkiezingscampagnes

Geef een origineel geschenk, de Stylies Cadeaubon!

Ga naar onze webshop, stuur een mailtje naar lies@stylies.be of contacteer Lies op 0477 628 598.

Je kiest zelf het bedrag van de Cadeaubon of kiest een specifiek product of dienst om te schenken.

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt de bon of het product naar het opgegeven adres verstuurd. Of je kan het geschenk ook afhalen na afspraak.

Cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig.

Bestel een Stylies Cadeaubon