Ik wil jou graag beter leren kennen om jou te kunnen helpen stralen. Ik sluit mijn klanten een voor een in mijn hart en misschien is het tijd om jullie even een kijkje in mijn hart te geven.

Het voelt een beetje alsof ik in het poëzieboek van een vriendje mag schrijven! 

Hier zijn een paar weetjes die je waarschijnlijk nog niet over mij wist:

Ik ben een romantische ziel met een soft spot voor dansfilms, “Nobody puts baby in the corner”-Dirty Dancing is mijn favoriete guilty pleasure. Ben deze dan ook 3 keer gaan kijken in de bioscoop toen hij uitkwam, telkens met een andere jongen en de derde heb ik zelfs zover gekregen om het einddansje met me te dansen! 

Mensen omschrijven me vaak als een serieus iemand, iemand die de dingen goed en correct wilt doen en dat klopt zeker, maar er is ook een serieus humoristische hoek af. Ik nodig je uit om dat humoristische kantje van me zeker te ontdekken 😁

Ik krijg een heerlijk warm gevoel vanbinnen als ik m’n voetjes onder tafel mag steken met lekker en gezond eten in goed gezelschap.

En mijn kleine gelukskes zijn: in een bedje stappen met fris gewassen lakens, genieten van een propere auto, mooie nagels en geen wildgroei aan haren. 

Sharing is caring, daarom deel ik ook graag een van mijn genântste momentjes. Namelijk toen de burgemeester van Linden me trakteerde op een onverwacht bezoekje en ik net uit mijn bed kwam, compleet met een bruine fleece kamerjas en ontploft haar. Niet voor herhaling vatbaar 😳 

Mijn hobby’s zijn wandelen in de natuur, met vriendinnen afspreken, heerlijk genieten op restaurant en dansen natuurlijk. Om eens goed te gaan dansen, mag je me altijd uit mijn bed halen (met of zonder bruine fleece kamerjas, haha ). Patrick Swayze en Jennifer Grey achterna! Sinds kort komt daar yoga bij, wat een heerlijke ontdekking!

Mijn reukzin is mijn favoriete zintuig. Ik kan enorm genieten van lekkere geuren en kan helemaal meegevoerd worden door een heerlijk aroma. Ik ben niet voor niets aromatherapeut geworden dus. Aan de andere kant betekent dat ook dat ik een hekel heb aan vieze geurtjes en ook echt niet dol ben op een slechte adem. Dat is dan weer een voordeel van die mondmaskers op onze snoet. 

Je mag me altijd bellen voor een luncheke bij Lukemieke in Leuven! Het is al 30 jaar mijn favoriete (vegetarische) eetadresje. Mijn ultieme momentje van me-time is een snelle heen-en-weer naar Leuven voor een Lukemieke lunch: een dubbele dagsoep met een slaatje. En als ik eens gek wil doen, trakteer ik mezelf op een stukje van hun heerlijke huisgemaakte taarten.

Ik ben vooral een fan van hartig, meer dan een zoetebek. Een “kleintje met andalouse” en een curryworst moet zeker af en toe kunnen en chips koop ik beter niet! Mijn ultieme guilty pleasure is spaghetti van ‘De Commerce’.

Het boek dat mijn leven heeft veranderd is De Vliegeraar van Khaled Hosseini, een verhaal dat echt binnenkomt, maar ook echt een aanrader! En de muziek van Herman Van Veen en Leonard Cohen ontroert me elke keer.  Dit is de muziek die ik thuis leerde kennen als jong meisje en hun teksten raken me tot diep in mijn kern.

Als ik in de wagen zit en er komt muziek van Prince op de radio, dan brul en dans ik schaamteloos mee met mijn jeugdidool! Sta je dus naast me in de file, dan merk je snel genoeg wat er op de radio klinkt! Mijn grijsrode radio/cassettespeler die ik had als kind was mijn partner in crime tijdens vele mooie jeugdmomenten die ik nog steeds koester.  Ik ken zowat alle jaren 80-90 hits uit mijn hoofd. Als je bij Stylies langskomt, gaan we samen voor een muziekquiz! 🤩 

Mijn favoriete vakantiebestemming is sowieso een stad aan het water. Ik kom helemaal tot rust aan de zee en kan er beter ademen. Eigenlijk is het mijn grote droom om aan het water te wonen! Dus met een tripje naar Venetië, Stockholm of Kopenhagen doe je mijn hartje sneller slaan! Een citytrip naar een van deze 3 van mijn favorieten is die fantastische mix van cultuur, natuur, lekker eten en shoppen. Wat wil een meisje meer? 

Als ik een slechte dag heb gehad kunnen een warm ontspannend bad, een lekkere kruidenthee, een kop dampende verse soep of een onverwacht idee van vrienden om samen iets leuks te doen, me terug helemaal blij maken. Wat kan jouw dag terug goed maken?

Om af te sluiten geef ik nog graag mijn wens voor jou mee:

Ik wens dat jij elke dag fluitend door het leven mag huppelen. Dat je kan stralen met zelfvertrouwen en dat jij vol voor je dromen durft te gaan. Zorg goed voor jezelf, dat verdien je!

Mag ik jou nog beter leren kennen? Ik wil jou graag in mijn hart sluiten en ons contact koesteren!

Tot heel gauw?

Lies