Wil jij deze Valentijn eens iets anders doen voor your loved ones dan een flesje parfum of een doos chocolaatjes? Wil jij iemand die het moeilijk heeft een hart onder de riem steken?

Met onze tips gaan we samen voor een Valentijn (of nog beter voor een hele maand februari!) waarin we de positiviteit en de liefde in het rond strooien!

Tijd dus om out of the box te denken zodat jij aan iedereen die je nauw aan het hart ligt, kan laten weten dat je aan hen denkt en dat ze in je hartje zitten.

Random Acts of Kindness

Met kleine, lieve dingetjes kan jij vaak iemands dag opfleuren. Let’s spread the love! Hier zijn enkele ideetjes:

Heb jij een vriend(in) die het zwaar heeft op het moment? Maak een ‘mini-ontspannings-tijdvoorjezelf-pakketje’ en ga het voor haar deur zetten. Wat kan je er allemaal in stoppen?

  • Een grappig (zelfgemaakt) kaartje! Lachen is gezond en ontspant
  • Een paar zakjes heerlijk ontspannende kruidenthee zodat ze even op adem kan komen
  • Iets lekkers: zelfgemaakte koekjes, haar lievelingskostje, of waarom niet een doos verse soep!
  • Een theelichtje
  • Een heerlijk verwennend badmomentje (vandaar het theelichtje). Een ontspannend bad is hét moment bij uitstek om even tot jezelf te komen en tijd te nemen om tot rust te komen.

We durven vandaag de dag niet meer zo makkelijk complimenten te geven aan elkaar, misschien omdat het wat vreemd aanvoelt of omdat we niet goed weten hoe ermee te beginnen. Probeer deze valentijnsperiode eens een paar complimentjes te sturen naar iedereen die jij blij wilt maken. Het is een heel kleine moeite, maar maakt vaak iemands dag helemaal goed. ‘Wat zie jij er leuk uit vandaag’, ‘Bedankt dat jij er altijd voor mij bent’, ‘Jouw stralende lach maakt mijn dag goed’, ‘wat ben jij een toffe peer’, … Laat je vol-le-dig gaan!

Laat leuke post-its achter op het bureau van je collega’s, leg een chocolaatje op hun toetsenbord, stop lieve berichtjes in de lunchbox van je kinderen, stuur een ouderwetse postkaart naar je vrienden en familie, …

Love is in the air

Het hoeft niet steeds een geschenkje te zijn waarmee je iemand een plezier doet (het kan nooit kwaad natuurlijk 😀 ).

Wat als je dit jaar je geliefde eens herinneringen cadeau deed? Maak jezelf mooi op met je mooiste, natuurlijke make-up look, doe dat speciale jurkje of maatpak nog eens aan en verras je geliefde met een mooie avond. 

Maak samen een mooie wandeling en doe een winterse picknick in het bos, laat het kind je los en bouw een zandkasteel op het strand. Neem kortom de tijd om samen iets te doen en echt tijd te nemen voor elkaar. 

Doe je geliefde het gezonde RainPharma kookboek cadeau, trekt jullie schorten aan en ga meteen samen aan de slag. Een lekker mocktail erbij en plezier gegarandeerd!

En wat dacht je van een koppel-massage? Zet wat rustige sfeermuziek op en ga aan de slag met jullie favoriete essentiële olie, in de kamer of in een zachte huidolie.

Ook graag een cadeautje?

 Wil je je lief toch ook graag een cadeautje geven deze Valentijn om de ervaring compleet te maken en heb je geen inspiratie? We’ve got you covered!

Wat dacht je van deze leuke toppers:

Bathroom treasures en Bath Bubbles: een heerlijk verwenmomentje in de badkamer met natuurlijke producten die lief zijn voor je huid. Meer fan van douchen? Dan is de Bathroom Treasures ideaal! Voor de fans van een heerlijk bad is de Bath Bubbels het ideale geschenkje voor een complete bad-ervaring! En om het helemaal af te maken, kan je er een heerlijke AfterOil bij doen. 

Met het Mooi Kookboek geef je inspiratie én gezondheid cadeau. Een heerlijk verrassend geschenk boordevol heerlijke, makkelijke en gezonde recepten!

Een zachte maar doeltreffende voetverzorging en handverzorging is ook altijd een topidee.  Wat dacht je van de It’s in your hands-set of de One step at a time-set? 

De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kan ook altijd een geschenkje op maat samenstellen en wij staan klaar voor jou om jou daarmee te helpen.

Kom dus zeker eens langs op afspraak!

Mail me op lies@stylies.be of bel me op 0477 628 598! 

Vergeet ook jezelf niet!

Zelfliefde is de meeste onderschatte vorm van liefde lijkt het soms. Maar jezelf graag zien is zo belangrijk! Je moet eerst goed voor jezelf zorgen vooraleer je goed voor een ander kan zorgen. Wees lief tegen die persoon in de spiegel, dat verdien je.

Bij Stylies zetten we altijd sterk in op zelfzorg en intense aandacht voor jou. Kom dus zeker eens langs op afspraak voor advies op jouw maat voor natuurlijke verzorging, natuurlijke make-up, voedingsadvies en een luisterend oor!

Mail me op lies@stylies.be of bel me op 0477 628 598!