Staat er een heerlijke staycation of een spannende reis op de planning? We hebben het makkelijk voor je gemaakt en al een lijstje voor je gemaakt van jouw zomerse must-haves voor een zomer met een stralende, verzorgde huid! Zodat jij kan genieten en stralen deze zomer!

  • Eerst en vooral, bescherm die snoet tegen de schadelijke invloeden van de zon! Met onze RainPharma Natural Daylight Defence SPF 40 ben je op natuurlijke manier goed beschermd. We hadden het al eerder over de invloed van UVA en UVB en hoe deze minerale krachtpatser jou optimaal kan beschermen! Met de Natural Daylight Defence SPF40 2 + 1 Sun Set haal je extra voordelig voldoende voorraad in huis om een zomer lang optimaal beschermd te zijn
  • Bescherm jezelf van binnenuit tegen vrije radicalen en zonne-allergie met de High Tech AOX. Ideaal is om 2 weken voor je reis te beginnen!
  • Met de Ultra Omega 3 bescherm je jezelf en je cellen tegen uitdroging en pak je ontstekingen (zoals puistjes of acne) van binnenuit aan!
  • Totale ontspanning en slapen als een roosje tijdens je vakantie? Omega Zen en Yoga zijn jouw maatjes! En met de Better Together geef je jezelf een boost om met tonnen energie van je vakantie te genieten!
  • Reinig je huid goed om alle zweet en zonnecrème grondig te verwijderen. Ga voor de dubbele reiniging met de Amazing Oil Cleanser of de Advanced Precleanser en daarna de Dedicated Face Wash. Maak het jezelf op reis extra makkelijk en gebruik de jane iredale Magic Mitt om je zomer make-up look easy peasy te verwijderen! De Sun Set Classic abcdef 4 + 2 bezorgt jou alles wat je nodig hebt om goed voor je snoet te zorgen in een handige en voordelige kit!
  • Gebruik een zachte scrub zodat je huid mooi egaal kan bruinen, De Brightening Face Scrub laat je snoet stralen en de Shower Scrub verzorgt je hele lichaam.
  • Na een dagje zwemmen, stappen, genieten, … is er niets heerlijker dan een ontspannende douche met een verzorgde huid als extra beloning. De RainPharma After Oil is jouw bondgenoot voor een perfect verzorgde zomerhuid! Je kan hem nu ook scoren in een voordelige Sun Set Classic After Oil 2 + 1.
  • Ga nare geurtjes te lijf met de natuurlijke Freshen Up Deo voor okselfrisse vakantiedagen en de Freshen Down deo voor frisse stappers. Je kan ze zelfs in handige Sun Set scoren: Freshen Up 2 + 1 en Freshen Down 2 + 1
  • Kies voor een natuurlijke aftersun met de Fascinating Broccoli Seed Oil. Hij kalmeert, verzorgt en herstelt je huid als geen ander, zodat jouw huid optimaal kan herstellen van een dagje zon! Ga jij voor minstens 6 producten in het RainPharma Summer Festival? Dan krijg jij bovenop je gratis toilettas de Fascinating Broccoli Seed Oil er gratis bij!

Met deze toppers in je koffer of tijdens je staycation ben jij zeker van een stralende jij een hele zomer lang!

Heb je wat advies op maat nodig? Spring zeker eens binnen in onze Pop-Up, we kunnen niet wachten om je bij te staan!

Fijne zomer!

Lies