Je wilt jezelf mooi opmaken en stralend je dag invliegen, maar je hebt geen tijd voor een zeer uitgebreide make-up routine tijdens je ochtendrush?

In het weekend of wanneer je een (digitale) date hebt, kan je vast meer tijd spenderen aan een uitgebreide make-up routine waarbij je jezelf heerlijk verwent.
Maar in de dagdagelijkse ratrace heb je daar meestal geen tijd voor, toch?! Dan wil je met een paar basisproducten en tips, toch een mooie dagelijkse make-up bereiken.

Daarom zet Stylies even 5 tips voor je op een rijtje waarmee je jezelf snel en makkelijk kan opmaken, zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend aan je dag kan beginnen.

Omdat Stylies heeft gekozen voor de natuurlijke make-up producten van Jane Iredale ben je bovendien zeker dat je zo voor een make-up routine gaat die goed is voor je huid. De 100% minerale make-up producten van Jane Iredale bevatten namelijk geen chemicaliën die meer kwaad doen dan goed voor je huid. Ze zijn bovendien makkelijk in gebruik en blijven een hele dag mooi zitten.

5 snelle tips voor een mooie en verzorgde look

1. Concealen maar!

Ga zeker voor een concealer. Dat is misschien wel een van de belangrijkste stappen in jouw snelle make-up routine. Een concealer verbergt oneffenheden zoals puistjes of huidverkleuringen zoals roodheid of donkere kringen. Met een concealer kan je een egale look creëren en licht je je huid op.

Kies bijvoorbeeld voor de Hyperpigmentation concealer van Jane Iredale. De olievrije formule vermindert zwelling onder de ogen en bedekt donkere vlekken om je een egale teint te geven. En de Disappear Concealer z’n naam zegt het eigenlijk al helemaal, hij laat jouw oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon! 

Breng een kleine hoeveelheid aan en blend het mooi uit met je vinger of een blending/contouring brush voor een natuurlijk resultaat.

2. Zet die ogen in de kijker met een kleurtje

Geef je ogen zeker een kleurtje. Natuurlijk heb je op een doordeweekse dag geen tijd om voor een full smokey-eyes-look te gaan, maar een zacht kleurtje zet jouw mooie ogen in de spotlight die ze verdienen.

Het volstaat meestal al om 1 kleurtje aan te brengen. En wil je het helemaal handig maken? Gebruik dan dezelfde kleur als je blush voor je ogen!

Keuze te over qua kleuren oogschaduw, aan jou de keuze waar je vandaag voor wilt gaan.

3. Mascara mascara mascara

Als er 1 product is dat je zeker niet achterwege mag laten in je dagelijkse routine, is het jouw mascara! Zet je wimpers mooi aan en zo creëer je meteen een open en wakkere blik. Je kan kiezen of je voor zwart of bruin gaat, voor een mascara die je wimpers verlengt, … keuze genoeg en voor elke wimper wat wils.

Zet jouw raam op de wereld dus zeker in de kijker!

4. Kissable lips

Wanneer je je lippen voorziet van een mooi kleurtje, licht je meteen je hele gelaat op en geef je je hele gezicht meer kleur.

Wil je in je volgende digi-meeting stralen? Ga dan voor zeer kissable lips met een fris of zacht kleurtje.

Zorg goed voor je lippen dankzij bijvoorbeeld de RainPharma Moisturizing Lip Guard, zodat je lippen in topconditie zijn en het kleurtje dat je kiest helemaal tot zijn recht kan komen.

5. Kammetje erdoor en klaar!

En tot slot, vergeet ook je wenkbrauwen niet. Mooie, verzorgde wenkbrauwen maken je dagelijkse look helemaal af! Je kamt toch ook elke dag je haren? Kam dus ook je wenkbrauwen even door. 

Haal gewoon even kort een kammetje door je wenkbrauwen, leg ze mooi in model en je bent ready to go.


naar hoofdpagina

Gun jezelf dagelijks een mooie look met slechts een paar stapjes en gun het jezelf om te stralen van zelfvertrouwen. 

 

Heb je vragen of kan je niet goed kiezen tussen alle mooie kleuren? Bel me op 0477 628 598 of mail me op lies@stylies.be. Als gediplomeerd make-up artist, sta ik je graag bij met raad en daad om jouw natuurlijke schoonheid in de verf te zetten met de juiste kleuren en producten!
lies makeup